Форум о социальных сетях Поиск по форуму Инвестиции SMM обучение SMM курсы
Форум о социальных сетях Поиск по форуму Инвестиции SMM обучение SMM курсы
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Уникальные статьи
Пятница, 26.08.2011, 23:06
FreeKpect
Пользователь
Напишу уникальные статьи для вашего сайта от 10-50р

Пишу описания к прогам, новости и другое!

Цена - смотря что написать и сколько символов, каждые 1000 символов 15р.
Пост отредактировал FreeKpect - Пятница, 26.08.2011, 23:08
Живи и чувствуй!
Пятница, 26.08.2011, 23:10
[B]boy
Пользователь
Имел дело с этим человеком!!! Заказывайте!!!
Продам сайты:

http://ushablon.3dn.ru/sell.html [100руб]
Пятница, 26.08.2011, 23:12
FreeKpect
Пользователь
[B]boy, спасибо, с тобой тоже приятно работать!
Живи и чувствуй!
Пятница, 26.08.2011, 23:33
Тимур
Пользователь
Воскресенье, 28.08.2011, 01:39
FreeKpect
Пользователь
Вот тебе пример! только текст на украинском! Могу хоть на украинском хоть на руском (без разницы):

Звернення
до прокурора Зачепилівського району Харківської області Медяника О.А. в зв’язку з розглядом справи яка торкається знищення та пограбування недобудованої школи в селищі Зачепилівка.

Шановний Олексію Анатолійовичу.

В нашій державі Україна відбулася, як на мій погляд, унікальна подія. 26 травня ц. р. Верховний Суд України розглянув мою касаційну скаргу і своєю Ухвалою по суті підтвердив результати мого п’ятирічного журналістського розслідування обставин, пов’язаних зі знищенням школи в селищі Зачепилівка. Касаційна скарга задоволена. Текст Ухвали дає роз’яснення - яким чином Зачепилівські дядьки–можновладці організовували і проводили знищення, по суті, святого – того що належить дітям, а отже державі. Піднялася рука в цих нелюдів на дитяче щастя. Справа направлена на новий судовий розгляд, який відбувся 22.08.2011 р. Справу розглядав суддя Яценко Є.І . Згідно прийнятої Ухвали справу направлено до прокуратури району для додаткового дослідження.
Олексію Анатолійовичу. Наскільки я розумію, дана справа не є такою вже простою, так як в ній можуть підозрюватися досить немало чиновників і не тільки району. Та все ж, ви є майже єдина людина в районі на яку жодним чином не падає тінь підозри щодо участі в Зачепилівській афері. Тому на ваші плечі лягає відповідальна ноша за бодай часткове відновлення довіри мешканців району до всієї системи правоохоронних органів нашої держави.
Важко назвати ту державну інституцію, де б не розглядались мої численні листи та скарги щодо недобудованої та знищеної школи.
Сьогодні немає жодних сумнівів в тому, що дільничний інспектор міліції Шевченко О.Г. писав те, що йому говорили. Що працівники рай прокуратури Нащанський В.М. і Нечипоренко О.М. приймали участь в фальсифікації бухгалтерських документів домоуправління щодо постановки школи на баланс цієї організації. Що суддя Гришин П.В., виконуючи злочинну вказівку, порушив присягу судді і підлягає звільненню з займаної посади за прийняття завідомо неправосудного судового рішення. Що «руками» Запорожця Г.І. і Хохлюка О.О. організовувалось викрадення школи. Що без згоди нинішнього голови суду Бойка Г.В. і колишнього прокурора району Комара Р.В. на будівництві ніхто не посмів взяти жодної кирпичини. Що з вікна РДА пани Бєжанов і Загній, як колишні керівники району, споглядали на протязі року як потужна техніка вивозить за межі району розібрані будівельні матеріали. Що колишній прокурор-футболіст не знайшов в цій справі ознак злочину і закрив на все очі. Що ціла низка відповідальних працівників облпрокуратури і сам пан Добкін М.М. також намагалися не бачити в Зачепилівці ніякого злочину.
Та на цьому не вичерпується перелік дійових осіб, які зобов’язані дати покази слідчому по справі. Від імені членів «Партії правозахисту» я звертаюся до Вас, Олексію Анатолійовичу, з проханням зробити все від вас залежне, щоб хоч в якійсь мірі відновити соціальну справедливість, від імені влади сказати людям правду про вище названі події. В іншому випадку вас люди не зрозуміють.
Останні 10 років зачепилянам на прокурорів просто не везе. Це були безвідповідальні, часто «малограмотні», випадкові в системі люди, які готові і рідну матір продати заради особистої користі. Ці люди приймали активну участь і допомагали місцевому керівництву розвалювати район. Тому я від імені районної партійної організації «Партії правозахисту» звертаюся до Вас з проханням працювати так, щоб не соромно було потім дивитися людям в очі. Не допустіть, щоб справа по школі ходила кругами ще багато років. Не дайте втягнути себе в розбори місцевої мафії. На вас населення району покладає свої надії.

Добавлено (27.08.2011, 00:03)
---------------------------------------------
можеш уникальность проверить через прогу Advego Plagiatus

Добавлено (27.08.2011, 02:03)
кому еще уникальные стать (уникальность 100%)

Добавлено (28.08.2011, 01:39)
ап
мой скайп metalict94

Пост отредактировал FreeKpect - Пятница, 26.08.2011, 23:42
Живи и чувствуй!
Воскресенье, 28.08.2011, 08:48
Mid_Night
Пользователь
на тематику warcraft 3 dota сможешь написать?
Воскресенье, 28.08.2011, 10:26
kosa1
Проверенный
В теме заработок в интернете разбираетесь, вебмани..?
ОПЛАЧИВАЕМЫЕ ОНЛАЙН ИССЛЕДОВАНИЯ В СЕТИ.
ПЛАТЯТ 100%
ПОДРОБНОСТИ НА - Опросники.РФ
Воскресенье, 28.08.2011, 12:30
FreeKpect
Пользователь
смогу на любую тематику! пишем мне в ПМ

Добавлено (28.08.2011, 12:30)
kosa конечно!

Живи и чувствуй!
Воскресенье, 28.08.2011, 16:57
kosa1
Проверенный
Заказал статью, через пару часов она была готова, уник 98 %, остался доволен.
ОПЛАЧИВАЕМЫЕ ОНЛАЙН ИССЛЕДОВАНИЯ В СЕТИ.
ПЛАТЯТ 100%
ПОДРОБНОСТИ НА - Опросники.РФ
Воскресенье, 28.08.2011, 17:09
FreeKpect
Пользователь
я старался!
Живи и чувствуй!
Воскресенье, 28.08.2011, 17:32
BigMan
Пользователь
Хотел заказать рерайт описания к фильму примерно 1к символов - ТС захотел 100 руб!
Когда я сказал, что это дорого по сравнению с ценами форума - обозвал меня.
n
Набираю персонал
Воскресенье, 28.08.2011, 18:03
FreeKpect
Пользователь
те переписку с ПМ кинуть? лгун и неудачник! за 1к символов розговора вобще небыло! Кого цены не устраивают я не запрещаю, а фильм из авторских описок реально сложно перепесать, по крайней мере мне!
kosa1, [B]boy устроили в полне!
Живи и чувствуй!
Воскресенье, 28.08.2011, 18:06
fantan
Проверенный
FreeKpect,статьи для рерайта сам найдёшь,на определённую тематику?
Воскресенье, 28.08.2011, 18:11
FreeKpect
Пользователь
да!
Живи и чувствуй!
Воскресенье, 28.08.2011, 18:15
fantan
Проверенный
Отписал в ЛС.
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2